OVER ONS

U B U N T U Lifestyle is een jong label in eerlijke lifestyle producten opgericht door Baukje (links) en Paulien (rechts) . Baukje vanuit Ethiopië en Paulien vanuit Nederland.

Wij hebben elkaar in 2010 ontmoet in Oeganda bij een ontwikkelingsproject waar we beiden bij betrokken waren. We raakten bevriend en waren allebei onder de indruk van het vakmanschap van de mensen daar. Veel producten zouden met een kleine twist zo mooi in een interieur staan! Onze wegen scheidden zich weer, maar we hielden contact, ook toen Baukje in 2011 in Ethiopië ging wonen. De 1 in Ethiopië, de ander in Nederland, het moment om de sprong te wagen om een label op te zetten en deze 2 werkelden met elkaar te verbinden! U B U N T U Lifestyle werd in maart 2017 ' geboren'.

 U B U N T U Lifestyle brengt de maker en de koper in verbinding met elkaar, ook al wonen zij kilometers bij elkaar vandaan. Onze producten zijn voornamelijk met de hand en met veel liefde en aandacht gemaakt door vakmannen en –vrouwen in Ethiopië. Zij ontvangen een eerlijke prijs voor hun product.

10% van de winst wordt daarnaast geschonken aan Addis Alem (www.addisalem.nl) ter ondersteuning van hun werkzaamheden. In dit project worden onze manden gemaakt door vrouwen van het platteland.

   

Ubuntu is een Afrikaanse filosofie die gelooft dat we met elkaar één zijn en niet zonder de ander kunnen bestaan. We staan in verbinding met elkaar en voegen iets toe aan elkaars leven.

 

© 2017 - 2021 UBUNTU Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel