Verkooppunt worden? KLIK HIER

“I am because you are”

Mattie met kruk, keycord, tafelmand S en wandschaal XLMattie met kruk, tafelmand S en wandschaal XL

Wie we zijn

UBUNTU Lifestyle is een jong label in eerlijke lifestyle producten uit Ethiopië. Tijdens een ontwikkelingsproject in 2010 raakte Baukje onder de indruk van het vakmanschap van de mensen. Samen met het aanbod van natuurlijke materialen gaf dit allemaal ideeën voor het maken van interieur accessoires en lifestyle producten. In de 10 jaren dat Baukje er woonde hebben we zo al veel producten kunnen ontwikkelen en relaties met producenten op kunnen bouwen. Inmiddels is ons team zowel in Nederland als Ethiopië uitgebreid waardoor UBUNTU weer verder kan groeien.  

Ubuntu is een Afrikaanse filosofie die gelooft dat we met elkaar één zijn en niet zonder de ander kunnen bestaan. We staan in verbinding met elkaar en voegen iets toe aan elkaars leven. Vanuit deze filosofie en waarde is het merk UBUNTU Lifestyle ontstaan.

Onze producten zijn met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt. De vrouwen en mannen in Ethiopië ontvangen een eerlijk loon voor de tijd en kennis waarmee de producten worden gemaakt. Dat is wat helemaal bij onze visie en bij UBUNTU past; “wij bestaan omdat jullie bestaan”. 

Ook al wonen de makers en de gebruikers van de producten duizenden kilometers bij elkaar vandaan, UBUNTU Lifestyle brengt deze 2 werelden dicht bij elkaar.

Onze makers

blank

Of het nou gaat om onze manden, of bijvoorbeeld onze pollepels; Al onze producten zijn met de hand gemaakt. Door makers uit heel Ethiopië. De meeste producten worden binnen projecten gemaakt waar aandacht is voor de lokale ambachten én haar kwetsbare makers. Omdat iedereen een waardig leven verdient.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Of ben je geïnteresseerd in de verkoop van onze producten? We horen het graag.

Mail ons op:

info@ubuntulifestyle.com

Of kom op afspraak naar onze showroom:

Zoom 36 / 9231 DX Surhuisterveen

Ons team

 • Baukje

  Baukje

  Design & Sales

 • Mahilet

  Mahilet

  Supply Chain Coördinator Ethiopia

 • Mattie

  Mattie

  Sales & Logistics

Updating…
 • Geen producten in de winkelwagen.